كام يومعطني امثله على اجرام القيادة الصينية ..
انا ماشوف انهم خاضوا حروب واحتلوا وقتلوا بعكس غيرهم ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
ملاحظة: This feature may not be available in some browsers.
كام يومعطني امثله على اجرام القيادة الصينية ..
انا ماشوف انهم خاضوا حروب واحتلوا وقتلوا بعكس غيرهم ..
كام يوم
يستهلوا ؟؟؟؟؟؟ لمجرد انهم مسلمين انا لله وانا اليه راجعون بصراحه مش مستغرب لوجود امثالك في الزمن دهيستاهلون, و نشكر الحكومه الصينيه على تعاملها الراقي مع برابرة اواسط آسيا. حقيقه تعامل راقي و صبر مع المقدره تنم عن تحضر الشعب الصيني.
لا, دينهم لا يدخل في المعادله, المسلمين في عموم الصين يمارسون حياتهم بشكل طبيعي.يستهلوا ؟؟؟؟؟؟ لمجرد انهم مسلمين انا لله وانا اليه راجعون بصراحه مش مستغرب لوجود امثالك في الزمن ده
لا, دينهم لا يدخل في المعادله, المسلمين في عموم الصين يمارسون حياتهم بشكل طبيعي.
هم اولا حمير مركوبه, و انفصالين مدعومين من الخارج, خونه بالعربي مع جرعه مفرطه من الغباء.
نعم فيه تضييق على الويغور, لانهم خونه مش لانهم مسلمين.هو حضرتك عايش في عالم تاني المساجد اتحولت لمتاحف و بيعملوا تعقيم قصري للنساء وممنوع الصوم في رمضان وممنوع الصلاه وممنوع الملابس الواسعه للنساء وممنوع الليحه وممنوع اي مظهر من مظاهر الاسلام وانت تقولي انفصاليين والدين ملوش دعوه ؟؟؟؟؟؟؟
الترك بتوعك هم اول ناس باعوا الايغور وبعدين ماتستعجلش هتشوف لما الشيوعيين الصينيين يتمكنوا عالميا هيعملوا ايه سلامنعم فيه تضييق على الويغور, لانهم خونه مش لانهم مسلمين.
يوجد جاليه مليونيه مسلمه من اصقاع العالم الاسلامي في المدن الصينيه (خصوصا في الجنوب), بعضهم استوطن و تزوج و خلف و يعمل و يتاجر و يصلي و يصوم و يحج من البعثه الصينيه الرسميه و امورهم زى الفل, و لو خيرته لما رجع لبلده الام ابدا.
انت بس اطلع من فقاعة الدعايه التركيه و حتفهم
مهم تمكنوا في فترات تاريخيه طويله و بفارق قوة اكبر من المشاهد حاليا مع القوى الغربيه, و الكل يذكرهم بالخير كناس مسالمه تحترم الثقافات المغايره و مهتمه بالتبادل التجاري و الثقافي بدل الهيمنه العسكريه و جمع الضرائب.الترك بتوعك هم اول ناس باعوا الايغور وبعدين ماتستعجلش هتشوف لما الشيوعيين الصينيين يتمكنوا عالميا هيعملوا ايه سلام
رب كلمة قالت لصاحبها دعني. هل لو كان هناك انفصاليين يتم تعقيم نساء هذا الشعب و ابادته ابادة بطيئة؟ لا تتهم الاخرين انهم ضحايا لدعاية تركيا. ما يحصل حقيقي وليس مبالغة و الناس لها مصادرها الموثوقة. من المعيب ان تجعل الاتراك بمظهر المتصدين لقضايا المسلمين و نحن بمثل هذي الالفاظ تظهرنا بمظهر المتخلي عن قضايا المسلمين.لا, دينهم لا يدخل في المعادله, المسلمين في عموم الصين يمارسون حياتهم بشكل طبيعي.
هم اولا حمير مركوبه, و انفصالين مدعومين من الخارج, خونه بالعربي مع جرعه مفرطه من الغباء.